Kik-bok klub Niš bio najbolji na turniru čiji je bio domaćin

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik-bok klub Niš bio najbolji na turniru čiji je bio domaćin

Oko 650 učesnika iz 8 zemalja okupio je turnir "Balkan best fighters" koji je održan u sali niške Osnovne škole "Mika Antić", a među njima najbolje su se u pokazali domaćini iz Kik-boks kluba Niš. Oni su ekipno bili prvi sa 7 osvojenih zlata, a kažu da su utisci gostiju bili pozitivni, pa očekuju još veći odziv naredne godine.

U ringovima postavljenim na parketu sale u Durlanu nadmetali su se borci iz Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Makedonije, Slovenije, Grčke i Srbije.

Uspeh niških kik-boksera je utoliko veći, ako se uzme u obzir da su za dva dana takmičenja zabeležili samo jedan poraz i sve ostale pobede. Oni su osvojili 7 zlatnih medalja, čime su za sobom ostavili glavnog konkurenta, skopski klub Šampion, koji je osvojio 4.

Zlatne medalje u disciplinama K1 i low-kick, u seniorskoj konkurenciji osvojili su Novak Radulović i Miloš Janković, kome je pripao i pehar za najboljeg seniora. Kod juniora su zablistali Patrik Buza, Natalija Gligić, Natalija Savić, Lazar Arsić i Partik Buza, koji je proglašen za najboljeg juniora na takmičenju.

Kik boks klub Niš se, pored odbranjene titule iz predhodne godine, pokazao i kao dobar organizator i po mišljenju domaćih trenera i gostiju iz inostranstva, potvrdio da je Balkan best fighters jedan od najjačih turnira u kik-boksu, tako da se sa razlogom očekuje da će se u narednoj godini povećati broj zemalja i učesnika - navode u niškom klubu.

Pored ringovnih disciplina, na turniru je bilo borbi i na tatamiju, u kick-light i point fight-u. I tu su se Nišlije dobro pokazale, pošto su zauzele ekipno drugo mesto, iza ekipe Radulov iz Sofije, a zlatne medalje osvojili su Darko i Nikolina Stevanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlije osvojile pehar za najbolju ekipu na 4. Balkans best fighters turniru

Izvor: Megafon.co, 20.Nov.2019, 12:50

Takmičari Kik boks kluba Niš su osvojili pehar za najbolju ekipu sa sedam zlata na 6. Balkans best fighters turniru. Turnir je trajao od 15. do 17. novembra u Hali Mika Antić u Nišu.. U konkurenciji od 650 učesnika iz Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hravatske, Severne Makedonije, Slovenije,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.