Kerber i Vlado Georgiev na prvom Old Timer Festu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2023, 14:16

"Kerber" i Vlado Georgiev na prvom "Old Timer Festu" u Nišu

Kultni rok bend Kerber i Vlado Georgiev nastupiće u subotu 19. i nedelju 20. avgusta na prvom Old Timer Festu, koji će biti održan na platou niške Tvrđave. Organizatori najavljuju i Sajam zdravog odrastanja posvećen najmlađima, kao i reviju starih automobila i motora. Prateći program počeće od 17 sati, dok će muzički program zakazan od 20 sati.

Prve večeri muzički program otvoriće bend Sevdah Rock Connection, dok će nakon njihovog nastupa, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rečima organizatora nastupiti Kerber. Druge večeri, nastupiće Penthouse i Vlado Georgiev, koji je, prema rečima organizatora, obećao "neverovatnu atmosferu".

Dnevni prateći program trajaće od 17 do 20 sati na platou kod Beogradske kapije i Vizantijske ulice u Tvrđavi, a kako su organizatori rekli program će biti besplatan.

Revija retro automobila i motora - izložba fokusirana na stare četvoro i dvotočkaše koji imaju poseban šarm i vrednost. U saradnji sa klubovima Old Tajmer Niš i Vespa Naissus na festivalu će biti izložena razna retka i zanimljiva vozila iz prošlosti. Posetioci će imati priliku da se dive ovim prelepim mašinama i saznaju više o njihovoj istoriji - rekli su organizatori.

Pored starih vozila, organizatori najavljuju i Sajam zdravog odrastanja, koji će biti namenjen deci, koja će, kako su rekli, biti podstaknuti na igru, sport, pokret i druženje.

Cilj je da se deca udalje od mobilnih telefona i veštačke inteligencije te da se vrate autentičnom detinjstvu koje podrazumeva aktivnosti na otvorenom, istraživanje prirode i socijalnu interakciju s vršnjacima. Učestvuju Boravko, Zoo planet, Dedina garaža, Tinker labs, Zujalice, KK Nonius, Trik škola rolera, Illusion dance studio, Real Niš škola fudbala, Jazz sekcija Srednje muzičke škole, Škola muzike Olivera Katića i mnogi drugi - kažu organizatori.

Ulaznice za koncerte koštaće 1.200 dinara i mogu se nabaviti u Ni Tursu u Tvrđavi, menjačnici Božur, knjižarama Indigo, Hijeroglif, Delfi, kao i Big Star Travel-u, OMV benzinskim pumpama i na sajtu www.tickets.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.