Kasni uređenje parka kod niških fakulteta [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2023, 17:08

Kasni uređenje parka kod niških fakulteta [foto]

Radnici su i dalje na terenu jer još nisu sve staze uređene u parku na Trgu kralja Aleksandra u Nišu, iako je rok koji su početkom juna nadležni dali za njegovo uređenje bio sredina jula, a još nema ni obećanog zelenila.

Park još nije potpuno uređen, iako je rok za to istekao i ovako je izgledao 1. avgusta; foto: JV/Jovana Stojanović Park preko puta niškog Pravnog i Ekonomskog fakulteta još nije potpuno uređen, iako je krajnji rok koji su iz Direkcije za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najavili istekao pre dve nedelje.

Radnici su jutros popločavali pešačke staze u jednom delu koji nije završen, a vidi se da i one koje jesu tek treba da urede ivičnjacima.

Park još nije potpuno uređen, iako je rok za to istekao i ovako je izgledao 1. avgusta; foto: JV/Jovana Stojanović Osim uređenih staza za pešake nadležni su najavili više zelenila, ali ni toga još nema na terenu, a trava je u nekim delovima nepokošena, negde je uopšte nema ili je zatrpana zemljom.

Planirano je da park dobije i sistem za navodnjavanje zelenila, a kada će sve obećano biti i završeno i koliko je to plaćeno - očekujemo odgovore Direkcije za izgradnju Niša.

Park još nije potpuno uređen, iako je rok za to istekao i ovako je izgledao 1. avgusta; foto: JV/Jovana Stojanović

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.