Kao u vreme velikih uspeha - niški Železničar ponovo u žuto-crvenoj boji

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2020, 13:29

Kao u vreme velikih uspeha - niški Železničar ponovo u žuto-crvenoj boji

Žuto-crveni dresovi, u kojima su rukometaši niškog Železničara devedesetih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog ostvarili neke od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba, ponovo će biti na grudima ekipe iz Niša. Retro dresove niški klub je predstavio na svojim društvenim mrežama.

Boje u kojima su Lapčević, Piki, Cobi, Šminker, Ljuba Pavlović i druge legende, a dok ih je sa klupe vodio Zoran Tuta Živković, "žarili i palili" jugoslovenskim halama, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Želja" je vratio pred novu sezonu u kojoj će se nadmetati u EHF Evropskom kupu, ARKUS ligi i Kupu Srbije.

Uslišili smo brojne predloge naših navijača, kojima je prva asocijacija na "Želju" period s kraja prošlog i početka ovog veka, kada su ostvareni neki od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba. Bez ikakve konotacije sa tadašnjim generalnim sponzorom čije je boje klub nosio, a po uzoru na marketinšku strategiju najvećih evropskih klubova, odlučili smo da rezervna garnitura dresova za narednu sezonu bude u žuto-crvenoj boji! - kažu u klubu.

Osnovna garnitura Železničara i ove sezone ostaje plavo-bela, dodaju iz kluba.

Rukometaši niškog kluba bi trebalo da počnu pripreme za novu sezonu u ponedeljak, 17. avgusta, a nova sezona u ARKUS ligi, koja je malo izmenjena u odnosu na poršlu godinu, trebalo bi da počne 3. i 4. oktobra.

Uslišili smo brojne predloge naših navijača, kojima je prva asocijacija na „Želju“ period s kraja prošlog i početka ovog veka, kada su ostvareni neki od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba. Bez ikakve konotacije sa tadašnjim generalnim sponzorom čije je boje klub nosio, a po uzoru na marketinšku strategiju najvećih evropskih klubova, odlučili smo da rezervna garnitura dresova za narednu sezonu bude u žuto-crvenoj boji! Osnovna garnitura ostaje plavo-bela. U saradnji sa našim novim poslovno-tehničkim partnerom kompanijom @grafin_majice_sabac predstavljamo vam dizajn dresova za sezonu 2020/21. Nadamo se da vam se dopada! #Železničar #Želja #rukomet #handball #Niš #Srbija

Objava koju deli RK Železničar Niš (@rkzeleznicar) dana 13. Avg 2020. u 3:44 PDT

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.