Kanda, Kodža i Nebojša u petak u niškom Fedback-u

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kanda, Kodža i Nebojša" u petak u niškom "Fedback"-u

Prepoznatljive hitove, ali i nove pesme, kako najavljuju organizatori, izvodiće Kanda, Kodža i Nebojša na koncertu u niškom klubu Feedback, u petak, 13. decembra. Ulaznice su u prodaji, a organizatori očekuju da će klub biti pun.

Nakon poludecenijske pauze, KKN je izdao novi album, koji se zove Uskoro.

Ovaj album već ima svoje favorite kod verne publike KKN-a, pa je očekivano da će i ovoga puta Feedback biti pun. Kanda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kodža i Nebojša, sastav koji od devedesetih godina do danas pripada samom vrhu alternativnog stvaralaštva u regionu, predvođen jedinstvenim frontmenom Oliverom Nektarijevićem, još jednom će vas pozdraviti u klubu Feedback - navode organizatori koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u agenciji Galileo Tours, u Ulici Nikole Pašića broj 35, kao i u Vintage Shop-u u Davidovoj ulici broj 9. Cena je 700 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 900 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.