“Kanda, Kodža i Nebojša” nastupaju u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2023, 13:21

“Kanda, Kodža i Nebojša” nastupaju u Nišu

Beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša nastupiće 26. maja, od 22 sata, u O2/Oxygen Event Club-u u Nišu. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 dinara.

“Prekidi stvarnosti”, “Sve je stalo”, “Danas nebo silazi u grad” - samo su neke od pesama alternativnog rok benda u kojima će niška publika moći da uživa, a organizatori najavljuju i hitove sa novog albuma “Beton”.

Karta košta 1.000 dinara i svi zainteresovani mogu je kupiti u Clock Travel-u na Trgu Republike u Nišu. Rezervacije su moguće i na Instagram profilu O2/Oxygen Event Club-a, kao i pozivom na broj telefona 065/461-50-60.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.