“Kanda, Kodža i Nebojša” i “Samostalni referenti” za vikend na niškom keju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kanda, Kodža i Nebojša” i “Samostalni referenti” za vikend na niškom keju

Bogat muzički vikend u Nišu upotpuniće besplatni koncerti ska-pank benda "Samostalni referenti" i beogradskog sastava "Kanda Kodža i Nebojša". Svirke će biti održane u petak 18. i subotu 19. avgusta, na amfiteatru na niškom keju, obe sa početkom u 21:30.

Ska-pank grupa nastupa 18. avgusta, a “Kanda, Kodža i Nebojša” upriličiće unplugged koncert 19. avgusta. To će dati “poseban šmek” svirci ovog benda koji uspešno “žanrovski miksuje” alternativni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rok, džez i rege.

Pored ovih koncerata, na amfiteatru na niškom keju će do početka septembra biti organizovana još 3 muzička “hepeninga”. Naime, 26. avgusta nastupiće pop-rok grupa "Kristali", 1. septembra sastav “Vesele osamdesete”, a 2. septembra sviraće “Artan Lili”.

I za ove 3 svirke neće biti naplaćivane karte, najavljuju iz organizacije “Srbija rocks”.

Osim u Nišu, u okviru ove “besplatne rok turneje” po Srbiji, u Aleksincu će 25. avgusta nastupiti “Bjesovi”, “Deca loših muzičara” i “Mortal Kombat”.

Podsetimo, u petak je u Nišu i koncert Darka Rundeka u okviru “Nišvilovog bonus dana”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.