Kalča još ne zna za pobedu van Niša

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalča još ne zna za pobedu van Niša

I sa četvrtog ovosezonskog gostovanja futsaleri niškog Kalče nisu uspeli da se vrate sa 3 boda. Iako su naspram sebe imale jednu od najlošijih odbrana u ligi, Nišlije su morale da se zadovolje bodom protiv Letećeg Holanđanin u Vrbasu - 2:2.

U prvih pola sata meča viđen je samo jedan pogodak, i to u mreži Kalče već u 4. minutu, a niški tim je tek na isteku 30. minuta izjednačio golom Nikole D. Stankovića.

Samo minut kasnije Kalča >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je ponovo morao da juri prednost, jer su domaći ponovo došli do vođstva, a konačan rezultat meča postavio je Miljković u 37. minutu.

Treneru Nišlija Vladanu Miladinoviću utisci su podeljeni posle meča.

Nisam ni zadovoljan, ni nezadovoljan. Promašili smo čiste zicere, penal sa 6 metara, kontru 2 na 1, što samo petaci iz osnovne škole mogu sebi da dozvole da promaše, a u poslednjim sekundama su oni pogodili stativu, tako da smo mogli da ostanemo i bez tog jednog boda. Ovaj bod nije toliko loš kao što izgleda, zadovoljni smo trenutnim plasmanom i trećim mestom - istakao je popularni Koska.

Ovim bodom niški sastav zadržao je 3. mesto na tabeli sa 15 bodova, ali je zaostatak za vodećim sve veći, budući da drugoplasirani Ekonomac ima 23, a prvoplasirani Euro Motus 27 poena.

U narednom kolu Kalča na svom terenu dočekuje Novi Pazar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.