Kako na vreme prepoznati razvojne smetnje kod dece - tribina u niškom Domu zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2023, 21:13

Kako na vreme prepoznati razvojne smetnje kod dece - tribina u niškom Domu zdravlja

Roditelji, lekari, učitelji, studenti i svi oni koji se bave smetnjama u razvoju mogu besplatno da učestvuju na tribini “Rana detekcija i prepoznavanje razvojnih smetnji kod dece”, koja će biti održana u utorak, 25. aprila, od 18 sati, u amfiteatru niškog Doma zdravlja.

Predavači će biti psiholog Jelena Peković i defektolog i oligofrenolog Slađana Petrović. One rade u razvojnom savetovalištu niškog Doma zdravlja i članice su Tima za rane prevencije, ali i nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << treneri za porodično orijentisane rane intervencije.

Događaj organizuju Udruženje roditelja “Dan”, organizacija “Nauči me” i Dom zdravlja.

Ulaz je besplatan i iz Doma zdravlja napominju da će svi koji dođu dobiti potvrdu o učešću, ali je neophodno prijaviti se preko linka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.