Kada će biti završen stadion Čair - evo saće

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2024, 14:38

Kada će biti završen stadion "Čair" - evo sa'će

Moraće da se preradi projekat za rekonstrukciju stadiona "Čair", čija je rekonstrukcija počela pre tačno 13 godina i čiji će radovi neminovno početi, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Iz Ministarstva za javna ulaganja upućuju na Gradsku upravu odakle ne odgovaraju na pitanja kakve će promene projekat pretrpeti, kada bi počeli radovi i koliko će to građane da košta.
Rušenjem istočne tribine počela je rekonstrukcija; foto: Jelena Mišić Na današnji dan, pre 13 godina, rušenjem istočne tribine počela je rekonstrukcija stadiona "Čair", čiji radovi ni danas nisu završeni - a kada će, nije poznato. Gostujući nedavno u jutarnjem programu Belamija gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.