KMF Kalča u jeku priprema za nastavak sezone

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Kalča u jeku priprema za nastavak sezone

U redovima niškog Kalče pripreme se odvijaju po izmenjenom planu. Sedmodnevni boravak u Brestovačkoj banji je otkazan, pa će ekipa sve vreme trenirati u Nišu.

Prema rečima trenera ekipe Vladana Miladinovića zbog obaveza igrača klub nije mogao da deo priprema provede van grada.

Odustali smo od Brestovačke banje, jer igrači koji su u radnom odnosu nisu uspeli da usklade poslovne sa obavezama prema klubu. Sve vreme ćemo raditi u Nišu, treniramo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << već 10 dana i sve za sada ide po planu - istakao je on.

Prvaka jesenjeg dela šampionata verovatno će napustiti najbolji igrač Dušan Milojević, koji je na pripremama sa seniorskom reprezentacijom Srbije za predstojeće Evropsko prvenstvo u Beogradu.

Za vreme boravka na pripremama dobio je unosnu ponudu iz Rumunije, a mi nismo u situaciji da pariramo tim uslovima. Aktivni smo na tržištu, pregovaramo sa dvojicom, trojicom igrača i mislim da ćemo uspeti da nadoknadimo Milojevićev odlazak - kazao je Miladinović.

Pred Nišlijama je još nešto više od dvadesetak dana priprema, onda sledi nastavak prvenstva, a u prvom kolu Kalča gostuje Deusu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.