Juniori Kinezisa najuspešnija ekipa na prestižnom turniru u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Kinezisa najuspešnija ekipa na prestižnom turniru u Beogradu

Mladi borci Džudo kluba Kinezis iz Niša osvojili su titulu najuspešnije ekipe u juniorskoj konkurenciji na Trofeju Beograda čime su ponovili uspeh od prošle godine. Takmičari niškog kluba, u svim starosnim kategorijama, osvojili su 14 medalja.

Juniori Kinezisa su na turniru u prestonici osvojili dve zlatne medalje, tri srebrne i četiri bronzane.

Na najviša postolja popeli su se Pavle Krsmanović u kategoriji do 60 kg i Đorđe Stanojević u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 73 kg.

Srebrne medalje pripale su Mirku Perišiću (do 66 kg), Stefanu Radovanoviću (do 73 kg) i Mili Đorđević u kategoriji do 63 kg.

Treće mesto i bronzane medalje osvojili su Đorđe Panović i Vuk Aleksić u kategoriji do 81 kg, Anica Delić (do 78 kg) i Ognjen Petrović u kategoriji do 73 kg u konkurenciji starijih pionira.

Trener Nikola Milošević sa peharom; foto: Džudo savez Srbije

Trenerski tim na ovom takmičenju su činili Nikola Milošević i Igor Nurkić.

Dobra je uvertira za međunarodna takmičenja koja nas očekuju. Još jednom smo dokazali dominaciju u ovoj uzrasnoj kategoriji. Posebno smo ponosni na njihov nastup i način borbe za vikend - kaže Milošević.

Drugog dana turnira takmičari Kinezisa osvojili su još 5 medalja.

Dve zlatne medalje pripale su seniorima Aleksi Krstiću (do 66 kg) i Nikoli Jeremiću (preko 100 kg), a srebrne su osvojili Andrej Mosić (do 73 kg) i Vuk Aleksić (do 90 kg).

Kadet Dušan Stanković je bio treći u kategoriji preko 90 kg.

Trofej Beograda je, uz Kinezis kup, izborni turnir za reprezentaciju Srbije u konkurenciji juniora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.