Judas Priest i Helloween u Kombank Areni!

Izvor: RadioCity.rs, 27.Apr.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Judas Priest i Helloween u Kombank Areni!

Ove godine se Belgrade Calling, na zahtev fanova vraća Heavy Metalu, te kao glavne zvezde dolaze Judas Priest - jedan od najvećih, najpopularnijih i najznačajnijih Heavy Metal bendova svih vremena. Mesto održavanja ovog Belgrade Callinga je Kombank Arena, gde će fanovi moći da uživaju u spektakularnoj svirci HM velikana.
Na ovom festivalu će Halford & Co. promovisati svoj novi album “Redeemer of Souls” i izvesti većinu kultnih numera iz svog bogatog opusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<
To što ovogodišnji Belgrade Calling festival čini najvećim rok spektaklom na prostoru bivše Jugoslavije je činjenica da će zajedno sa Judas Priest-om nastupiti još jedan veliki heavy metal bend - HELLOWEEN. Čast da otvori Belgrade Calling 2015 dobio je makedonski bend Steel Temple.
Preko City radija je moguće obezbediti i kartu za Belgrade Calling. Cena partera je 2.990 din, tribine se prodaju po ceni 3.990 din dok je Fan pit 4.500 din (samo 1000 ulaznica). Više detalja na 018.526.796.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.