Jubilarna Rolerijada u čairskom parku

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarna "Rolerijada" u čairskom parku

U nedelju 14. septembra, u parku Čair u Nišu od 11 do 14 sati, biće održan jubilarni deseti "Roler kup", na kome mogu da se takmiče učesnici svih starosnih kategorija.

Prema rečima organizatora, zanimljiv program je pripremljen i za subotu, 13. septembra od 11 do 14 sati na istoj lokaciji.

Takmičenje u nedelju biće organizovano u 10 starosnih kategorija, i mogu se prijaviti kako mlađi od 5 godina, tako i stariji od 40 godina. Dužina trka će biti 200 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za mlađe kategorije, do 600 metara u starijim kategorijama, a samo nadmetanje u ovoj disciplini će, kažu, biti održano u skladu sa pravilima koja su propisana međunarodnim pravilnikom "Roler federacije".

- Trke su kružnog karaktera i svi učesnici će nositi kacige radi lične bezbednosti, dok će oni koji nemaju kacige, dobiti iste na startu na korišćenje u toku takmičenja. Same takmičare ćemo sa pravilima upoznati pre same trke - navode organizatori.

Kako kažu, prijavljivanje je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na licu mesta do 10 sati ujutru, neposredno pre početka zvaničnog programa.

Organizatori očekuju oko 250 do 300 takmičara, a pored takmičarskog dela, biće održana i trka zadovoljstva na početku programa kao i defile svih takmičara.

Kako navode, u slučaju lošeg vremena moguće je otkazivanje takmičenja i zakazivanje novog termina, o čemu se zainteresovani mogu informisati na fesjbuk stranici organizatora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.