Jovanović zadovoljan igrom protiv Bekamenta, ali ima mesta za napredak

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović zadovoljan igrom protiv Bekamenta, ali ima mesta za napredak

Prijateljska utakmica protiv aktuelnog vicešampiona i trostrukog uzastopnog osvajača Kupa Srbije Bekamenta, koju su rukometašice Naise izgubile rezultatom 31:28, pokazala je gde ima mesta za napredak, kaže trener niškog tima Svetislav Jovanović.

Držale su se dobro rukometaice Naise pedesetak minuta i vodile sa 26:24, ali je ekipa iz Aranđelovca serijom 7:0 preokrenula meč i na kraju pobedila.

foto: JV / Vanja Keser

Na ovom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dobro su se pokazale i nove igračice, Nađa Pejović je postigla prva dva gola, a do odlaska na odmor čak šest od svojih osam. Anastasija Čogurić je već do petog minuta zabeležila četiri odbrane, a kasnije se posebno istakla odličnim bacanjem kontri.

Naisa je većim tokom utakmice u "Čairu" vodila, a u 41. minutu imala i plus četiri (23:19), ali su onda gošće zaigrale bolje i na kraju zabeležile trijumf u kontrolnom meču.

Ovo nam je bila jedna od jačih utakmica. Prijatno sam iznenađen prikazanim. Ima puno toga da se doradi, treba da se bolje uigramo jer imamo četiri nove igračice. Mislim da su one pokazale da su pojačanja. Treba da sastavimo još bolje našu odbranu, a realizacija još nije takva kakva bi trebalo da bude. Potrebno je da naredne dve nedelje izglancamo sve i uđemo u šutersku formu, pa spremni ćemo da dočekamo ovo prvenstvo - kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

U planu je da Naisa pre početka sezone, koja startuje 6. oktobra, odigra još dve prijateljske utakmice - protiv Bora i još jednog protivnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.