Jovanović ne podržava Nonića, a u Skupštinu se vraća da brani svoju tačku

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović ne podržava Nonića, a u Skupštinu se vraća da brani svoju tačku

Iako tvrdi da je niška opozicija solidarna, odbornika koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović ne pruža podršku kolegi odbornika Niške inicijative Srđanu Noniću na kojeg je nasrnuo načelnik Gradske uprave. Kaže da je Nonić snimao i njega, da je prekršio kodeks i slao poruke da su svi ista banda. Predložio je proširenje dnevnog reda i spreman je, kako kaže, da prekine bojkot i uđe u parlament da brani svoju tačku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niški DS: Napad na odbornika je odraz bahatosti, treba nastaviti bojkot

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2019, 14:56

Za razliku od svog kolege iz Saveza za Srbiju Branislava Jovanovića, šef niških demokrata Miodrag Stanković kaže da osuđuje incident u kojem je načelnik Gradske uprave oteo telefon i napao opozicionog odbornika Srđana Nonića. Stanković navodi i da treba nastaviti bojkot Skupštine, dan nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.