Jovanović: Sobe u Čairu izdaju se za dnevni odmor, umesto za igrače

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Sobe u Čairu izdaju se za dnevni odmor, umesto za igrače

Fudbaleri niškog Radničkog trebalo bi da stanuju u hotelu pri hali “Čair”, a ne da se te sobe izdaju za dnevni odmor, kaže odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović. Dodaje da čelnici Grada uništavaju sve što je izgradila bivša vlast.

Jedan od niških opozicionih lidera Bane Jovanović ne veruje u iskrenost namera gradskih vlasti kada govore o očuvanju porodice i poboljšanju uslova za mlade. Kao primer neiskrene promocije zdravog života navodi stadion, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde je glavni teren među najgorima u Superligi, kako kaže, a stadion nema ni vlasnika na papiru i urušava se.

Radnički ga sam čisti i održava, za šta daje velike pare, a umesto da u hotelu pri hali stanuju fudbaleri ovog niškog kluba, vi iz Grada izdajete te sobe za dnevni odmor - tvrdi Jovanović.

Kako naglašava Jovanović, građani Niša su se dosta naslušali praznih priča od ove lokalne vlasti, a za čelnike Niša ima direktnu poruku.

Gospodo, opet zamajavate narod ne samo ovim nego i pričama da ćete izgraditi streljanu, pokriti olimpijski bazen koji smo mi izgradili, kuglanu...Naravno i od toga nema ništa - saopštava Jovanović.

Navodi tvrdnju da nijedan školski teren nije izgrađen u vreme vlasti Srpske napredne stranke, a da se ni postojeći ne održavaju.

Kao primer navodi Osnovnu školu "Radoje Domanović" koju, kako kaže, aktuelna vlast u Nišu nije u stanju ni da održava.

Detaljniju biografiju Branislava Jovanovića možete pročitati u rubrici “Ko je ko?”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.