Još jednu samohodnu traktorsku kosačicu bi da kupi niška Mediana, ovu za oko 30.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2024, 13:05

Još jednu samohodnu traktorsku kosačicu bi da kupi niška "Mediana", ovu za oko 30.000 evra

Nakon što su početkom ovog meseca iz niškog komunalnog preduzeća "Mediana" raspisali tender za traktorsku rajder kosačicu vrednu 3,3 miliona, u novoj nabavci traže sličnu "mašinu", ovog puta samohodnu traktorsku kosačicu sa kolektorom i visokim kipovanjem, koju su već kupili prošle godine, a planiraju da je plate 3,5 miliona dinara.

Niška Mediana je prošle godine već kupila za skoro 3,9 miliona dinara samohodnu traktorsku kosačicu sa kolektorom i visokim kipovanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali im je izgleda potrebna još jedna.

Ipak, to će biti druga kosačica koju nabavljaju u ovom mesecu, jer su početkom februara već raspisali tender za traktorsku rajder kosačicu, bez spremnika i sa reznom glavom i tarupom za košenje, rok za ponude je istekao, ali još nije objavljeno po kojoj ceni će je kupiti i od koga.

Novu javnu nabavku za kosačicu kakvu već imaju od prošle godine raspisali su juče, a traže da bude na dizel, da ima 3 cilinda i vodeno hlađenje, kao i snagu motora 18 do 20 KW i hidrostaticki menjač.

Procenjuju da će ih ta mašina koštati 3,5 miliona dinara, odnosno oko 30.000 evra.

Rok isporuke ne može biti duži od 120 (stodvadeset) dana od dana prijema pisanog zahteva za isporuku. Garantni rok na isporučeno dobro ne može biti kraći od 5 (pet) godina od dana isporuke dobra. Rok za otklanjanje nedostataka u garantnom roku ne može biti duži od 15 (petnaest) dana od dana prijema pisanog zahteva za otklanjanje nedostataka. Trajanje postgarancijskog servisiranja ne može biti kraći od 5 (pet) godina od dana prestanka važenja garancije - zahtevi su niške Mediane.

Ovaj tender je otvoren za ponuđače do 26. februara, kada bi trebalo da bude poznato po kojoj ceni će nabaviti još jednu kosačicu i od koga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.