Još dvoje novoobolelih od korone u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2020, 12:00

Još dvoje novoobolelih od korone u Jablaničkom okrugu

Od 131 rezultata, koliko je stiglo u poslednja 24 sata za testirane iz Jablaničkog okruga, na virus korona pozitivna su 2. Kako kažu u Zavodu za javno zdravlje, jedan novooboleli je i iz Leskovca, a drugi iz Vlasotinca.

Iz niške laboratorije "Vatreno oko" stiglo je 95 rezultata za testirane iz Leskovca, a nakon što juče nisu zabeleženi novi slučajevi zaražavanja, danas je registrovan jedan novi.

Još jedan oboleli registrovan je u Vlasotincu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dok u Bojniku, Lebanu, Crnoj Travi i Medveđi nisu zabeleženi novi slučajevi zaražavanja.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je 1.577 osoba, a najviše ih je u Leskovcu - 1.254. U Vlasotincu je registrovan 161 oboleo, Lebanu 79, Medveđi 44, Bojniku 33 i Crnoj Travi 6.

Iz laboratorije "Vatreno oko" čekaju se rezultati za 44 testirana u Jablaničkom okrugu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Leskovcu i Vlasotincu po jedna osoba pozitivna

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2020

LESKOVAC-VLASOTINCE..U poslednja 24h  stiglo je 131, za grad Leskovac 95, rezultata iz laboratorije Vatreno oko Nis i institut Niš, dva rezultata su sa pozitivnim nalazom...Jedna osoba sa teritorije grada Leskovca i jedna sa teritorije opstine Vlasotince su pozitivna ...Od početka epidemije ukupan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.