Još dva podzemna kontejnera u Nišu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Dec.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva podzemna kontejnera u Nišu (VIDEO)

Na Bulevaru Nemanjića, iza tržnog centra “Zona 1“ počela je ugradnja novih podzemnih kontejnera. Do kraja godine bi trebalo da ih bude ukupno 44, a treba pomenuti da jedan podzemni menja tri nadzemna kontejnera. Ovakav način skladištenja smeća je za sada moguć samo na teritoriji Gradske opštine Medijana, budući da se za sada jedino ova opština opredelila i izdvojila novac za podzemne kontejnere.
To bi trebalo da poboljša komunalnu higijenu u ovom delu grada i osavremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << način odlaganja otpada.
Da smeće odlažu u podzemne kontejnere za sada mogu samo stanovnici sa teritorije opštine Medijana koja kompletno finansira njihovu ugradnju. Do kraja godine ostalo je malo vremena, ali I mnogo posla koji treba obaviti kako bi Medijana bila lepša za život.
Stojanović za utorak najavljuje početak izgradnje šetališta za pse u Čairu u kome bi ljubimci nesmetano mogli da šetaju bez povoca. Ovaj projekat se, podsećamo, planira od 2012. godine.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.