Još 48 pacijenata preminulo od kovida u Srbiji, 8 njih na jugu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2020, 17:59

Još 48 pacijenata preminulo od kovida u Srbiji, 8 njih na jugu

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je u poslednja 24 sata od posledica virusa korona preminulo 48 ljudi. Njih sedmoro bili su pacijenti niškog Kliničkog centra, a jedna osoba bila je hospitalizovana u leskovačkoj bolnici. Od juče do danas je testirano ukupno 22.837 ljudi, a na kovid je pozitivno 7.999.

Prema zvaničnim podacima Kliničkog centra Niš, ukupno je hospitalizovano 350 pacijenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 207 sa pozitivnim testom na kovid, a 11 diše pomoću respiratora i oni su u jako teškom stanju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 7 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo - saopštavaju iz KC Niš.

Jedan pacijent preminuo je u kovid bolnici Zdravstvenog centra Leskovac, gde je trenutno hospitalizovano 111 pacijenta, a kod 90 je potvrđen virus. Na bolničkom lečenju u Vranju je 121 pacijent, od toga 104 kovid pozitivna.

U Srbiji je trenutno hospitalizovano 7.499 pacijenata, a na respiratorima su 269 pacijenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 146 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, u Vranju na kiseoniku 45 ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2020, 13:10

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu je na virus korona pozitivno 18 ljudi više nego prethodnog dana. Među novoobolelima najviše je Leskovčana – 88. Na bolničkom lečenju u vranjskim kovid bolnicama je 115 pozitivnih na virus, ukupno je hospitalizovano...

Nastavak na JužneVesti.com...

Na jugu 12 preminulih od korone - 7 u Nišu, 4 u Leskovcu i jedna osoba u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2020

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji su u poslednja 24 sata od posledica virusa korona preminule 52 osobe. Među umrlima je 7 pacijenata niškog Kliničkog centra, u leskovačkoj kovid bolnici su preminule 4 osobe, a u vranjskom Zdravstvenom centru jedna. Od juče do danas je testirano...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.