Još 264 novoobolele osobe od kovida u Nišu, broj pregleda i dalje preko 2.000

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2021, 10:55

Još 264 novoobolele osobe od kovida u Nišu, broj pregleda i dalje preko 2.000

Poslednji podaci Doma zdravlja u Nišu pokazuju da je u tom gradu od 734 testiranih kovid potvrđen kod 264 osobe. Juče se u kovid ambulantama Doma zdravlja na pregled javilo 2.209 pacijenata.

Ne smanjuje se broj novoinficiranih u Nišu, a broj pregleda je za 26. mart u porastu je za razliku od 25. marta kada je zabeleženo 173 pregleda manje.

Od ovog broja 461 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 1748 obavilo kontrolni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pregled – podaci su sa sajta Doma zdravlja.

Od ukupnog broja testiranih, skoro trećina je pozitivna na virus.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 181 pacijenta kome je urađena radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 950 laboratorijskih analiza – piše na sajtu.

Podsetimo, trenutna epidemiološka situacija u Nišu je, prema rečima direktora Doma zdravlja Milorada Jerkana, i dalje kritična.

Sve informacije o virusu korona dostupne su ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.