Jedan “urednik” menja sve

Izvor: NisCafe.com, 24.Nov.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan “urednik” menja sve

Kako nezvanično saznajemo, glavni urednik Južnih Vesti, Predrag Blagojević, je angažovanjem strane firme a sve u cilji dezorjentacije korisnika u predizbornoj “fešti” lansirao novi internet portal na adresi www.niscaffe.com.
Iako je poznato da gospodin Blagojević veoma oštro reaguje na prenošenje vesti sa matičnog portala na kome je glavni i odgvorni urednik, ovoga puta reakcija uredništva je izostala što nedvosmisleno ukazuje na to da sam Predrag stoji iza svega.
Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << novinara našeg portala da li sve to nije uvertira u kreiranje medijskog mraka i istoumlja jer takav portal (sa jednim F) već postoji, Blagojević je izjavio “tako smo u mogućnosti” i zaključio da “jedan portal, pa makar to bile i Južne Vesti, je ipak premali da plasira sve ono što nameravamo da “kažemo” auditorijumu i samim tim se stvorila potreba za ovakvim potezom”.
Osvrnuvši se na situaciju nedavnog gašenja portala www.tuznevesti.com, koji su u dosta navrata ljudi povezivali sa portalom gde Blagojević radi, Predrag je izjavio da je “totalno amaterski pokušavati napraviti nešto što se zansiva na tuđoj slavi kopiranjem ili premeštanjem par slova u nazivu”.
Novinari našeg portala nisu uspeli da stupe u kontakt sa “glavnim i odgovorim” urednikom novonastalog portala.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.