Javna debata o temi mladih i lokalne omladinske politike u Deli prostoru

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2022, 14:35

Javna debata o temi mladih i lokalne omladinske politike u Deli prostoru

Šta zajednica može da uradi kako bi unapredila lokalnu omladinsku politiku, zašto je važno da postoji međusektorska saradnja i da li mladi žele da se uključe u procese koji su od važnosti za njih, samo su neke od tema o kojima će se razgovarati na debati koja je zakazana za petak, 13. maj od 18 sati u Deli prostoru u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Debata: Zajedno do boljih mogućnosti za mlade

Izvor: Megafon.co, 12.Maj.2022

Šta možemo zajedno da uradimo kako bismo unapredili lokalnu omladinsku politiku? Zašto je važno da postoji međusektorska saradnja? Šta su mladi rekli na održanim fokus grupama i šta mislite, da li oni zaista ne žele da se uključe u procese koji su od važnosti za njih ili informacije prosto...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.