Janiću saglasnost za dopunski rad na Mašinskom fakultetu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janiću saglasnost za dopunski rad na Mašinskom fakultetu

Uz posao načelnika Gradske uprave Niša Ljubiša Janić će ubuduće raditi i u sekretarijatu Mašinskog fakulteta. Taj posao će, kako tvrdi, obavljati van radnog vremena.

Tako će Janić, koji je pre prelaska u gradsku upravu pre bezmalo 10 godina, bio sekretar tog fakulteta, sada ponovo tamo biti angažovan.

"Sekretar" ili "u Sekretarijatu"? Detalj iz odluke Gradskog veća NišaIako u odluci Gradskog veća kojom mu se dozvoljava da obavlja još jedan posao piše da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je reč o poziciji "sekretara", sam Janić kaže da je to greškom napisano, odnosno da će on raditi "u Sekretarijatu".

To su sekretarske funkcije koje ja mogu da obavljam van radnog vremena u Gradskoj upravi. Dakle, u okviru Sekretarijata fakulteta obavljam poslove za potrebe Fakulteta, naravno van punog radnog vremena - kaže Janić.

Inače, plata će, po zakonu, biti obračunavana srazmerno radnom vremenu, odnosno ugovoru.

Podsetimo, Ljubiša Janić je poslednjih 9 godina bio načelnik gradske Uprave za imovinu i inspekcijske poslove, a odnedavno je imenovan za načelnika objedinjene Gradske uprave Niša.

Detaljniju biografiju Ljubiše Janića možete pogledati u rubrici "Ko je ko?".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.