JKP Naissus: Bez vode danas

Izvor: NiskeVesti.rs, 23.Mar.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP Naissus: Bez vode danas

Ekipe JKP "Naissus" danas će raditi na Bulevaru Sv. Cara Konstantina, Trgu Republike,kao i u ulicama: Široke Padine, Vrbaskoj, Kralja Milana u selu Jelašnica i Hvarskoj u Donjem komrenu,dok će ostale ekipe raditi na otklanjanju kvarova u šahtama i po prijavi građana. Usled ovih radova mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

JKP Naissus: Bez vode danas

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Mar.2016, 09:34

Ekipe JKP "Naissus" danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi na uglu ulica Vrbaske i Jovana Babunskog, Bulevaru Sv.Cara Konstantina, Trg Republike, u ulicama: Zmaja od Noćaja, Vrbaskoj, Hvarskoj (Donji Komren) i 45.Divizije. Usled ovih radova mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 časova...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.