Izviđači pozdravili proleće

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Apr.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izviđači pozdravili proleće

Tradicionalno, kao i svake godine, Odred izviđača “Kralj Petar Prvi” organizovao je pozdravnu akciju proleću, na Spomen parku Bubanj.
Pod sloganom “Ljubičice, lepo ti je lice” najmlađi članovi odreda, poletarci i pčelice, pokazali su svoju spretnost na terenu, ali su se i dobro zabavili.
U izviđačkoj akciji, koju je pomogla GO Palilula, a male takmičare pozdravio Boban Džunić, predsednik opštine Palilula, učestvovalo je oko 150 poletaraca i pčelica.

Predsednik opštine Boban Džunić još jednom je apelovao na građane da ne uništavaju ovaj spomen park, jer su opet zatekli polomljene senike.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Različiti a isti

Izvor: NiskeVesti.rs, 04.Apr.2016, 13:33

Predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić, ugostio je učenike iz rumunskog grada Batošani, koji sa vršnjacima iz Osnovne škole „Kralj Petar-Prvi sprovode evropski projekat „Razlišiti a isti“..Gosti iz Rumunije, 12 učenika i tri nastavnika, sa svojim domaćinima podržali su i akciju...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.