Izložba likovnih radova nagrađenih studenata u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba likovnih radova nagrađenih studenata u Nišu

U četvrtak 23. aprila od 18 sati u galeriji Univerzitetske biblioteke “Nikola Tesla” u Nišu biće otvorena izložba nagrađenih likovnih radova 19 studenata sa niškog Fakulteta umetnosti koju će posetioci moći da pogledaju do 11. maja.

Ljubitelji umetnosti moći će, kažu organizatori, da vide radove studenata sa Departmana za likovne umetnosti, koje je ovaj Fakultet od 2008. do 2014. godine nagradio kao najbolje.

Svi koji budu posetili izložbu videće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radove autora koji su u toku tih godina dobili neku od 3 nagrada: za najbolji crtež, najbolju sliku ili nagradu za ukupne postignute umetničke rezultate - kažu sa Fakulteta umetnosti.

Oni napominju i da je ova izložba nesvakidašnji spoj umetničkih različitosti, ali da je za sve autore zajedničko to što su u pitanju “formirane umetničke ličnosti pulsirajuće snage i dragocenih kreativnih resursa na koje će stručna i šira javnost moći da računa još dugi niz godina”.

Ulaz na izložbu je slobodan za sve zainteresovane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.