Izgoreo stan na Bulevaru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo stan na Bulevaru u Nišu

Stan na Bulevaru Nemanjića u Nišu izgoreo je u četvrtak oko 2 sata posle ponoći, a kako kažu u policiji, nema povređenih u ovom požaru. Policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta, a uviđaj je u toku.

Stan je na petom spratu; foto: JV / M. J.

Da gori stan na Bulevaru Nemanjića 21 kod Zone 3 policiji je, kako kažu, bilo prijavljeno u 1:58 posle ponoći.

Policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta i uviđaj je u toku. Utvrđuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uzrok požara. Nema povređenih - kažu u policiji.

Zgrada na Bulevaru trenutno nema struje; foto: JV / M. J.

Prema nezvaničnim informacijama, vatra je krenula iz jedne utičnice koja je počela da varniči. Stanari su pokušali da ugase požar, kaže rođaka žene čiji je stan izgoreo, ali je požar sve progutao velikom brzinom.

Krenulo je da varniči, one su pokušale ćebadima da gase, ali nisu uspele. Kad su shvatile da ne mogu izašle du iz stana i alarmirale i ostale stanare da izađu napolje. Vatrogasci su brzo stigli, ali nisu mogli ništa da spasu - priča rođaka.

Kako nezvanično saznajemo, nekoliko ljudi je bilo u Urgentnom jer su se nagutali dima, ali su svi odmah pušteni.

Zgrada na Bulevaru Nemanjića 21 trenutno nema struje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.