Izboden maloletnik sinoć u Nišu, nije životno ugrožen

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2023, 14:24

Izboden maloletnik sinoć u Nišu, nije životno ugrožen

Šesnaestogodišnjak koji je u subotu uveče, nedaleko od glavne autobuske stanice, izboden nožem u stabilnom je stanju, navode iz Kliničkog centra. U policiji kažu da je istraga u toku.

Kako navode iz Kliničkog, mladić je uboden u grudni koš i vrat.

Pacijent je primljen u svesnom stanju, sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata. Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << povrede su hiruški zbrinute - navode iz Kliničkog.

Dodaju da je 16-godišnjak trenutno u stabilnom stanju, svestan i komunikativan, ali da će biti zadržan zbog daljeg lečenja.

U policiji su samo rekli da je njima događaj prijavljen iz Hitne pomoći sinoć oko 20:15 sati i da je istraga u toku.

Više detalja i okolnosti događaja nisu otkrili.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.