Izabran v.d. direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 14.Jan.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran v.d. direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu

Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije za vršioca dužnosti direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu izabran je Mihajlo Marković, potvrđeno je Niškim Vestima u Ministarstvu prosvete. Novi vršilac dužnosti te ustanove je, kako je i ranije najavljivano iz redova zaposlenih, a član je Pokreta socijalista Aleksandra Vulina. Mihajlo Marković je novi vršilac dužnosti direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu i on će upravljati ovom ustanovom do raspisivanja i sprovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << konkursa, odluka je Vlade Srbije. Mihajlo Marković U medijima se ovih dana spekulisalo da je Marković izabran za novog vršioca dužnosti na poslednjoj sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu. Zaposleni u Domu učenika za ovu funkciju Ministarstvu su predložili Bojana Miloševića, koji radi u Domu već 30 godina.  Vršilac dužnosti direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu izabran je nakon mnogobrojnih afera sada već bivše direktorke Sandre Popović.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imenovan v.d. direktor Doma srednjoškolaca

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2016

Vlada Srbije je za v.d. direktora Doma učenika srednjih škola u Nišu imenovala Mihajla Markovića, kako saznajemo, zaposlenog u ovoj ustanovi na određeno vreme i člana Pokreta socijalista...Dosadašnja direktorka Sandra Popović i zvanično je razrešena dužnosti, a ne njeno mesto je do raspisivanja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.