Iz gradske kase više od 25.000 evra za 32 električna bicikla za 33 domaćina kvartova u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2024, 09:50

Iz gradske kase više od 25.000 evra za 32 električna bicikla za 33 domaćina kvartova u Nišu

Električni bicikli za domaćine kvartova u Nišu koštaće građane više od 25.000 evra, a JKP Mediana će ih kupiti od Tehnomedije. Ukupno bi trebalo da kupi 32 bicikla, pri čemu cena jednog ispada preko 760 evra.
Da će Niš biti podeljen na 25 kvartova i da će o njima brinuti 33 radnika JKP Mediana, direktor Ivan Mihajlović je najavio oktobra prošle godine.
Marta je naveo da su domaćini kvartova već raspoređeni na svoje pozicije i da prijavljuju probleme. Gde se oni nalaze i šta su konkretno do sada uradili - nije poznato, ali će za njih već biti potrošeno 2.860.800 dinara sa PDV-om, što je više od 25.000 evra.
Reč je o kupovini gradskog električnog bicikla sa...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.