Izvor: Medijski istraživački centar, 26.Okt.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Niša do Podgorice svakodnevno i u zimskom redu letenja

Crnogorska avio kompanija 'Montenegro erlajns' i u zimskom redu letenja leteće svakog dana do Podgorice sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.
Sa niškog aerodroma svakodnevno će leteti avioni do glavnog grada Crne Gore, kao i do sada i u zimskom redu letenja koji se primenjuje od 30 oktobra ove godine.
Avioni će leteti iz Niša svakog dana u 8.15 sati.
Aerodrom Konstantin Veliki ima jedino liniju ka Podgorici odakle putnici mogu da nastave putovanje ka više gradova u Evropi.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svakodnevni letovi iz Niša ka Podgorici i tokom zime

Izvor: EMportal, 26.Okt.2011

Crnogorska avio kompanija "Montenegro erlajns" saopštila je da će i tokom zime leteti svakog dana do Podgorice sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.