Iz Bačke stiglo novo pojačanje za niški Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Bačke stiglo novo pojačanje za niški Radnički

Levi bek Nikola Stanković, koji je prošle sezone nosio dres Bačke, potpisao je trogodišnji ugovor sa Radničkim iz Niša i već sledećeg vikenda će braniti boje niškog kluba.

Stanković je, kako piše na zvaničnom sajtu Radničkog, rođen 18. decembra 1993. godine, a prethodne sezone u prvoj ligi je bio standardan u ekipi Bačke koja je izborila plasman u Superligu Srbije.

Ovaj brzonogi igrač je pripremni period proveo sa niškim timom i, kako kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u klubu, nametnuo se dobrim igrama.

Nikola je jedan od momaka koji je ovog leta među prvima stigao kod nas, odlično se pokazao i sa njim imamo velike planove, o čemu svedoči i činjenica da smo potpisali ugovor na tri godine – rekao je sportski direktor Marko Jovanović.

Pored Stankovića do sada su u Niš stigli povratnici u crveni dres Saša Stojanović i Pavle Popara, a paraf na ugovor sa niškim timom stavio je i Milan Pavkov koji je ranije nosio dres Vojvodine.

Dok u klubu najavljuju nova pojačanja do sledećeg vikenda, kada u okviru prvog kola nove Superlige na Čair stiže Čukarički, brine poraz od Bokelja u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u nedelju.

Ekipa iz Kotora je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope, ali je poražena od Vojvodine, pa je došla u Niš da istestira Radnički pred početak domaćeg prvenstva. Dva gola iz maltene dve jedine izgledne situacije donela su male brige stručnom štabu.

One bi mogle da budu otklonjene pobedom na pripremnoj utakmici protiv Dinama iz Vranja koja se igra u sredu u Leskovcu od 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički iz Niša doveo talentovanog beka

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2016, 14:19

Mladi Nikola Stanković je novo pojačanje Radničkog iz Niša...Ekipa Radničkog iz Niša dobila je novo pojačanje za narednu sezonu, prenosi zvaničan sajt ovog kluba...Nikola Stanković, momak koji je prethodne sezone nosio dres Bačke gde je bio jedan od najboljih fudbalera, juče je potpisao trogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.