Istorijska drama i horor novina ove nedelje u bioskopima u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijska drama i horor novina ove nedelje u bioskopima u Nišu

Prvi čovek na Mesecu je priča o misiji čoveka da se spusti na Mesec, a Nila Amstronga igra poznati glumac Rajan Gosling. Novi film na bioskopskom repertoaru u "Cineplexx"-u i "Vilinom gradu" je i Park užasa - novi "napeti horor" o maskiranom serijskom ubici.

Na velikom platnu niških bioskopa ove nedelje je na repertoaru priča o "pohodu" na Mesec od 1961. do 1969. godine, a film je baziran na knjizi i govori o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u jednoj od najopasnijih misija ikada.

U glavnoj ulozi i liku Nila Amstronga pratimo poznatog glumca, nominovanog za nagradu Oskar, Rajana Goslinga koji se i ovaj put rado odazvao pozivu reditelja Demijana Šazela, nakon velikog uspeha njihovog prvog zajedničkog filma La, la land, koji je takođe nominovan za Oskara za režiju ovog filma - navodi iz bioskopa.

Izvršni producent serije Živi mrtvaci i reditelj filma Paranormalno 5 su napravili "napeti horor" Park užasa. Film govori o maskiranom serijskom ubici koji pretvara horortematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posetioci misle da je to sve deo programa.

Studentkinja Natali (Forsit) dolazi u posetu svojoj najboljoj prijateljici iz detinjstva Bruk (Edvards) i njenoj cimerki Tejlor (Tejlor-Klos). Da je bilo koje drugo doba godine, njih tri i njihovi momci bi otišli na koncert ili u bar, ali Noć veštica je, što znači da će kao i svi drugi ići u zabavni park HEL FEST. Tamo ih čeka pravi horor - kažu iz bioskopa.

U bioskopu "Cineplexx" prikazivaće se i film Tajne avanture mačaka koji govori o debelom i lenjom mačku, koji često sedi zamišljen na prozoru, živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti.

Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju - dodaju iz bioskopa.

Od 15. do 21. oktobra se u ovom bioskopu održava i 14. "Kids fest", koji se ove godine održava pod sloganom "Moja filmska zvezda", a predstaviće raznovrstan filmski program, podeljen u "kids" i "teen".

"Teen program" je, kako kažu, namenjen omladini od 12 do 18 godina, a obuhvata poučne filmove iz celog sveta, dok će u okviru "Kids programa" biti prikazano 13 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke, među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu i životinjama.

Više o repertoaru bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad" možete saznati na sajtu njihovih bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.