Ispoštujte nas - građevinski investitori traže koktel i priznanja na kraju godine u niškoj Gradskoj kući

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2023, 09:57

"Ispoštujte nas" - građevinski investitori traže koktel i priznanja na kraju godine u niškoj Gradskoj kući

Direktor niške građevinske firme Šampion doo Dušan Stanković predlaže da gradska vlast na kraju svake godine organizuje koktel za investitore u Nišu i podeli im zahvalnice, kao sportistima. "Ispoštujte nas kao graditelje"- tražio je investitor od gradonačelnice, a ona je odgovorila potvrdno uz konstataciju da Grad već puno čini za investitore. Južne vesti pisale su o toj firmi zbog problema stanara u Igmanskoj prošle zime.

Gradonačelnica Niša Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sotirovski okupila je u Gradskoj kući investitore koji zidaju u gradu, kako bi im se zahvalila na tome što rade i kako bi im poručila da prijave policiji ako im iko ponudi novac u njeno ime ili ako bilo ko na njih vrši pritiske.

Sotirovski odgovorila potvrdno; foto: JV / Tamara RadovanovićMeđu investitorima bio je i direktor firme Šampion doo Dušan Stanković, koji je najpre predložio da svi investitori u Nišu naprave zajednicu i odrede svog predstavnika, koji će sva pitanja i probleme izlagati nadležnima.

Njegov predlog je i da Grad Niš na kraju svake godine, kao i za sportiste, organizuje prijem investitora i koktel za njih, kao i da im podeli zahvalnice.

Ispoštujte nas kao graditelje, zapišite tamo u vašu beležnicu, jedan koktel napravite i podelite nam zahvalnice. Da nas ispoštujete malo, da se osećamo malo važnim. Kad mogu sportisti i drugi, možemo i mi - kaže Stanković.

Na oba njegova predloga Sotirovski je odgovorila potvrdno i podsetila da je za sam grad, građane i investitore već učinjeno dosta jer je, u dogovoru sa urbanistima, povećana dozvoljena spratnost na obodima grada.

Podsetimo, Šampion doo zidao je zgradu u Igmanskoj ulici u Nišu, čiji su se stanari žalili krajem oktobra prošle godine da zimu čekaju u hladnim sobama jer investitor nije nabavio upotrebnu dozvolu za taj objekat, pa ne može da se uvede podno grejanje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.