Inženjersko takmičenje za studente

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inženjersko takmičenje za studente

Studenti svih fakulteta Univerziteta u Nišu mogu da se do 25. februara prijave za učešće na Lokalnom inženjerskom takmičenju EBEC koje će 2. i 3. marta biti održano u holu Elektronskog fakulteta u sklopu sajma poslova i stručnih praksi "Job Fair".

Kako kažu organizatori iz lokalne grupe "Best Niš", takmičenje kod studenata treba da podstakne timski i takmičarski duh, a ono je i prilika da pokažu znanja i kreativnost kroz rešavanje inženjerskih zadataka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U okviru timskog dizajna od učesnika se očekuje da reše određeni inženjerski problem i od obezbeđenih materijala konstruišu napravu koja će moći da izvrši zadatu funkciju - objašnjavaju uorganizatori.

Dodaju da je studija slučaja namenjena onima koji žele da se oprobaju u rešavanju zadatog tehničko-menadžerskog problema i da rešenje zatim prezentuju.

Zainteresovani treba da četvoročlane timove prijave na sajtu lokalne grupe "Best Niš", a detalje o takmičenju mogu saznati i preko Fejsbuk stranice. Moguće je i pojedinačno prijavljivanje, a organizator će takvom takmičaru dodeliti tim.

Pobednici lokalnog plasiraće se na regionalno takmičenje „EBEC Balkan“ koje će ove godine biti održano u Beogradu. Najbolji na tom takmičenju dobiće priliku da se za titulu najboljih inženjera Evrope bore u Portu u Portugaliji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.