Internet Exe Net-a najpovoljniji, brz i pouzdan

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet "Exe Net"-a najpovoljniji, brz i pouzdan

Najpouzdaniji, najbrži i najpovoljniji optički internet može biti dostupan stanarima većine zgrada u Nišu zahvaljujući najvećem niškom provajderu, firmi "Exe net".

Jedino "Exe Net" u ovom delu Srbije nudi ovakvu vrstu usluge: internet i kablovsku televiziju preko optičkih kablova do stana ili kuće korisnika.

Da bi internet preko optičkog kabla brzine i preko 100 Mbps bio dostupan i u onim zgradama gde trenutno nema "Exe Net" optičke infrastrukture, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dovoljna je samo saglasnost većine stanara koji nisu u obavezi da postanu korisnici.

Besplatan je i priključak, a uz pojedine pakete moguće je WiFi ruter dobiti gratis. Za internet pakete veće od 100 Mbps "Exe Net" je obezbedio besplatno korišćenje gigabitnih Wifi rutera bez nadoknade, kapaciteta 600 Mbps za "wireless" mrežu na lokaciji korisnika.

Nama profit nije u prvom planu. Svesni činjenice da ljudi na jugu, gde smo pretežno orijentisani, nisu u dobroj ekonomskoj situaciji, tome smo maksimalno prilagodili svoje cene, tako da naši korisnici dobijaju najveći mogući kvalitet usluge uz veoma pristupačne cene. Do sada ni jednom nismo povećavali cene za razliku od drugih provajdera - kažu u "Exe net"-u.

Stanari zgrada u kojima postoji potrebna infrastrukura na internet čekaju samo 24 sata.

"Exe net" u ponudi ima veoma pristupačne, "super brze" i najpouzdanije moguće internet pakete sa brzinama i preko 100 Mbps. Recimo, paket od 30/3 Mbps dostupan je već po ceni od 1.490 dinara. Iznos zavisi od ugovorne obaveze i brzine protoka, a sve to moguće je dobiti i u privatnim kućama.

U ponudi su i "mix paketi" optičkog interneta i optičke televizije, što korisnicima po minimalnoj ceni od 2.280 dinara može obezbediti izbor od oko 170 digitalnih kanala u osnovnoj ponudi, među kojima ima filmskih, sportskih, erotskih, muzičkih i HD kanala. Za neznatnu razliku u ceni od 2.690 dinara uz 170 kanala obezbeđen je paket sa duplo bržim internetom od čak 60/6Mbps. Na određenim lokacijama za penzionere je obezbeđen popust.

Ovi paketi omogućavaju gledanje programa na više televizora u isto vreme bez doplate, a ne naplaćuje se ni "setup" - naglašavaju u "Exe net-u".

Ukoliko je nekome potrebna samo TV bez interneta, u "Exe Net"-u je i to moguće i to po ceni od samo 950 dinara mesečno.

Za sve one koji imaju stare TV aparate koji ne podržavaju digitalni signal, "Exe Net" obezbeđuje uređaj (DVB-C resiver) koji omogućava gledanje digitalnih kanala po mesečnoj nadoknadi od 250 dinara.

"Exe Net" se može pohvaliti i odličnom pokrivenošću WiFi internetom, koji je dostupan u celom Nišu, okolnim selima, ali i u južnoj i centralnoj Srbiji.

WiFi internet paketi od 5 ili 7 Mbps, koštaju 950, odnosno i 1.190 dinara. Uz ove pakete moguće je uzeti i IPTV (gledanje ip televizije) uz doplatu od samo 600 dinara.

Uz paket od 12 Mbps, koji košta 1.490 dinara, korisnicima je obezbeđen gratis WiFi ruter.

Najpouzdaniji niški provajder nudi i hosting od samo 89 dinara mesečno, a kao najveću prednost za korisnike navode to što se njihovi serveri nalaze u Srbiji, što omogućava bolji "odziv" bez kašnjenja.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati telefonom na broj 018/41-55555, otići u prostorije "Exe net"-a u Dušanovoj ulici broj 85 ili posetiti sajt www.exe-net.net.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.