Institut Niška Banja obeležio Svetski dan srca (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Sep.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Institut Niška Banja obeležio Svetski dan srca (VIDEO)

Institut Niška Banja obeležio je Svetski dan srca, 29.septembar. Lekari Instituta Radon povodom Svetskog dana srca ukazali su na najznačajnije faktore za pojavu bolesti srca i krvnih sudova. Takođe su zaintersovanim sugrađanima izračunavali skorove rizika obolevanja od kardiovaskularnih bolesti, merili krvni pritisak i delili savete o zdravom načinu života, i pozvali javnost da se pridružu globalnom pokretu zdravih izbora za zdravo srce.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Danas se obeležava Svetski dan srca

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Sep.2015

Svetski dan srca obeležava se 29. septembra, a ove godine usmeren je na stvaranje zdravog okruženja koje bi omogućilo ljudima širom sveta da naprave zdrav izbor za zdravo srce.. .  . Zdravi stilovi života kao i prevencija faktora rizika za nastanak srčanog i moždanog udara, smanjiće rizik...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.