Informacije o korona virusu ubuduće samo od Kriznog štaba, novinari ukazuju na prikrivenu cenzuru

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2020, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informacije o korona virusu ubuduće samo od Kriznog štaba, novinari ukazuju na prikrivenu cenzuru

Da je od proglašenja vanrednog stanja zbog korone, na jugu Srbije teško doći do odgovora na brojna pitanja građana, novinari su ukazivali više puta, a da će ubuduće će biti još teže jer novim zaključkom Vlade samo republički Krizni štab može davati sve informacije o virusu, a gradonačelnicima, lokalnim štabovima i institutima za javno zdravlje je zabranjeno da o tome govore. Novinari i predsednik NUNS-a ukazuju da to znači prikrivenu cenzuru, zbog koje će biti još veće panike u javnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NAKON SASTANAKA KRIZNIH ŠTABOVA Vučić se sutra obraća javnosti u 18 sati

Izvor: Blic, 01.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabic održaće sastanak sutra u 18 sati u Palati Srbija sa oba krizna staba - Kiznim štabom za sprečavanje posledica po zdravlje građana od korona virusa i Kriznim štabom za sprečavanje posledice po privredu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.