Info-dani na Elektronskom fakultetu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 31.Mar.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Info-dani na Elektronskom fakultetu (VIDEO)

Svi zainteresovani za studiranje na nekom od Fakulteta niškog Univerziteta, šire informacije o studijskim programima i uslovima upisa, mogu dobiti na Info-danima, koji su danas otvoreni u holu Elektronskog fakulteta. Na ovaj način, visokoškolske Ustanove pomažu maturantima da se lakše opredele za fakultet, čije će im obrazovanje omogućiti dolazak do željenog zanimanja.
Na informativnim štandovima svih 13 fakulteta niškog Univerziteta ponudilo je studijske programe i uslove upisa. Organizovane su i posebne prezentacije za maturante koji žele da se detaljnije informišu o obrazovnim profilu i struci koju planiraju da izaberu.
Prilikom otvaranja ove dvodnevne manifestacije, gradonačelnik Zoran Perišić je budućim brucošima poručio da dobro promisle, pre nego što donesu konačnu odluku o budućem pozivu.
Niški Univerzitet poslao je predlog resornom Ministarstvu da u narednoj školskoj godini odobri upis 3137 budžetskih i 1621 samofinansirajućeg studenta. Cene upisa nisu promenjene u odnosu na prolu godinu i biće od 44.000 dinara koliko je na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, pa do 120.000 dinara na ovdašnjem Fakultetu umetnosti..

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.