Imenovan v.d. predsednika Privredne komore u Nišu

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovan v.d. predsednika Privredne komore u Nišu

NIŠ - Skupština Regionalne privredne komore u Nišu imenovala je danas Aleksandra Mitića za vršioca dužnosti predsednika, nakon što je dosadašnji predsednik Milovan Kocić podneo ostavku.

Kocić, vlasnik i direktor kompanije "Jumis", podneo je ostavku jer se nije saglasio sa najvišim rukovodstvom komore u vezi sa primenom statuta regionalne organizacije.

Mitić je direktor javnog komunalnog preduzeća "Najsus" u Nišu, a funkciju v.d. predsednika obavljaće do izborne skupštine.

Regionalna privredna komora u Nišu obuhvata područje Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga, sa sedištima u Nišu, Pirotu i Prokuplju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.