Imaju svetiljke, ali žive u mraku - muke stanara niškog Bulevara

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 13:33

Imaju svetiljke, ali žive u mraku - muke stanara niškog Bulevara

Stanari Bulevara Nemanjića u Nišu tvrde da su nove ulične svetiljke ispred ulaza nekoliko zgrada dobili još pre dve godine, ali da one do danas ne rade, već im “služe za ukras”. Nadležni za sada ne vide njihov problem. Ne vide ni pešaci gde hodaju uveče, u mraku su i letnjikovci i parking, a u blizini su škole i vrtići.
“Pustite struju u naše lampe, da progledamo” - poručuju stanari nadležnima, za koje kažu da nisu rešili problem ni posle višemesečnih molbi i poziva.
Kako živimo u opštini Medijana koja pravi razne ugođaje, molim vas da reagujete i pomogmete nam da u 21. veku puste struju, da nam stari ne udaraju u žardinjere, huligani noću ne lome klupe i retrovizore i da deca mogu...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.