Imaću podršku stranke

Izvor: S media, 18.Dec.2010, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaću podršku stranke

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je večeras u Nišu da je "ubedjen da će imati podršku stranke" za svoju kandidaturu za tu funkciju i u narednom mandatu.

"Ne doživljavam nijednog kandidata za tu funkciju kao protivkandidata, jer su naši medjusobni odnosi jako dobri", rekao je Šutanovac u intervjuu niškoj RTV "Belami".

On je kazao da mu je "važno da bude u timu koji vodi u dobrom pravcu" i da veruje da posao ministra odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obavlja dobro i da je stranka, koja ga je "delegirala", zadovoljna njegovim rezultatima.

Šutanovac je ocenio da veliko interesovanje javnosti za sutrašnju Skupštinu DS pokazuje da je ta stranka zaista demokratska.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.