Igrač Radničkog i dvojica Nišlija na spisku mlade reprezentacije

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Radničkog i dvojica Nišlija na spisku mlade reprezentacije

Na utakmicama protiv Bugarske i Poljske u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope u fudbalu koje će 2021. godine biti održano u Sloveniji i Mađarskoj, u timu mlade reprezentacije Srbije trebalo bi da se nađe i napadač niškog Radničkog Nikola Čumić, kao i Nišlije Luka i Ivan Ilić koji trenutno igraju u holandskoj Bredi.

Spisak kandidata; foto: FSS

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica odabrao je 24 igrača za dva predstojeća kvalifikaciona >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meča protiv Bugarske i Poljske.

Na spisku je 20-godišinji Nikola Čumić, igrač niškog Radničkog, kao i Nišlije braća Luka i Ivan Ilić koji trenutno igraju u holandskoj Bredi kao pozajmljeni igrači iz Mančester Sitija.

Igrači do 21 godine igraće 11. oktobra protiv Bugarske u Sofiji, a četiri dana kasnije u Lođu protiv Poljske.

U dosadašnjem toku kvalifikacija, Srbija je izgubila u Rusiji (1:0) i igrala nešereno sa Letonijom (1:1).

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.