IZ BANKE ODNELI 11 MILIONA

Izvor: Kurir, 28.Apr.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ BANKE ODNELI 11 MILIONA

NIŠ - Plen nepoznatih razbojnika filijale Poštanske štedionice u centru Niša bio je oko 11 miliona dinara, a potraga za pljačkašima još traje, saopštila je niška policija.

Poštansku štedionicu u Nišu su u subotu u 7.20 sati opljačkale su najmanje dve naoružane i maskirane osobe, koje su, kako kažu u policiji, u filijalu ušle pre no što je ona otvorena. U proteklih nekoliko decenija u Nišu nije zabeležena nijedna pljačka banke, a ovo je druga takva pljačka za manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od dva meseca. Da podsetimo, 5. marta je iz Vojvođanske banke opljačkano više od 400.000 evra. Nebojša Petković, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta niške policije, kaže da razmatra mogućnost da su ove dve pljačke povezane, ali da to još ne može da potvrdi.  

(M. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.