I ulica Blagoja Parovića u Nišu dobija dekorativno-zaštitnu ogradu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2023, 12:28

I ulica Blagoja Parovića u Nišu dobija "dekorativno-zaštitnu" ogradu

Skoro dve nedelje od kada su krenuli radovi na postavljanju zaštitne ograde na Vizantijskom bulevaru u Nišu, od utorka, 18. jula počeli su radovi na postavljanju ograd i u Ulici Blagoja Parovića, čime su nastavljeni radovi započeti pre godinu dana kada je skoro ceo Bulevar Nemanjića ograđen.

Na sajtu Parking serivsa preko kojeg obaveštavaju građane o planiranim radovima, objavili su da će krenuti radovi na postavljanju zaštitne ograde, a radnici su već od jutros na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << terenu. Deo ograde na početku ulice, odmah nakon kružnog toka već je postavljen, a saobraćaj se u tom delu odvijao sporije.

Ulica jeste postala jedna od prometnijih od kada se otvorila Delta, ali ovo je i dalje mala ulica i mislim da ograda, koliko god je nazivali “dekorativnom”, neće lepo izgledati. Slažem se da bi trebalo više voditi računa o bezbednosti u saobraćaju, ali mislim da ovo nije adekvatno rešenje - rekao je Nišlija.

Ograda je od početka naišla na podršku i negodovanje građana, a deo od pijace "Boško Buha" do kružnog toka kod Lidla prvi je dobio ogradu.

Avgusta prošle godine ograda je postavljena i na razdelnom ostrvu od kružnog toka na raskrsnici Bulevara i Vojvode Mišića do početka Bulevara, a svoj nastavak je dobila kod pijace na Trošarini. Na Vizantijskom bulevaru sklonjeno je ukrasno žbunje koje je prethodnih godina bilo na razdelnom ostrvu kod Rode, nekadašnjeg Merkatora, čime su počeli radovi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.