I stonoteniseri i stonoteniserke iz Niša slavili i u ovom kolu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I stonoteniseri i stonoteniserke iz Niša slavili i u ovom kolu

Železničar je u derbiju 3. kola Superlige savladao Unireu iz Uzdina, rezultatom 4:3, usled čega su niški stonoteniseri zadržali maksimalni učinak u svojoj povratničkoj sezoni u najjače domaće takmičenje. Ista je situacija i sa stonoteniserkama, pošto je Josip Kolumbo ekipu NS 2011 sa 4:0.

Poslednjeplasirani tim Superlige nije mnogo namučio Nišlijke - oduzeo im je svega 2 seta. Prvi je bio produkt neobjašnjivog pada Monike Molnar Knežević >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u drugom setu, što je Kristina Tot iskoristila. Ipak Kneževićeva se brzo povratila i u naredna dva seta izgubila svega 4 poena.

Tot je pripao i drugi izgubljeni set Josipa Kolumba, ovog puta oduzela ga je Olgi Mijailović. Ipak, to nije ugrozilo trijumf igračica niškog sastava, niti konačnu pobedu domaćina.

Josip Kolumbo je sada u grupi tri neporažena tima Superlige, pošto maksimalni učinak imaju još TSC i Novi Sad.

I u duelu Železničara i Uniree samo se 2 puta stiglo do 4. seta, ali se zato igralo 7 mečeva. Svakog puta gost iz Uzdina stizao je do prednosti, a Želja izjednačavao. Zanimljivo je da je niški sastav prvi i jedini put vodio kada je stigao do konačnih 4:3.

Miloš Milenković i Kiril Popov bili su bolji u dublu od Dejana Ockoljića i Filipa Radovića. Slavili su prilično rutinski, za vrednu pobedu. Time je “Želja” ostao u grupi neporaženih timova, koja se sada smanjila na njega, Banat i Crvenu zvezdu.

Već u narednom kolu taj broj smanjiće se bar za jedan, pošto će Nišlije gostovati crveno-belima u Beogradu. Josip Kolumbo će pak gostovati Vršcu, koji ima 2 pobede i poraz.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.