I ove godine plaćanje dugova Objedinjenoj naplati na rate

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2023, 12:05

I ove godine plaćanje dugova "Objedinjenoj naplati" na rate

Građani Niša koji nisu na vreme plaćali račune Objedinjenoj naplati i zato imaju dugovanja, moći će i ove godine da ih otplate na rate, najavili su nadležni. Za reprogram će moći da se prijave u sedištu preduzeća u Ulici Nade Tomić, od 1. maja do 30. juna.

Svake godine Grad nudi mogućnost otplate dugova Objedinjenoj naplati na rate, a kako je navela pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković svi koji nisu plaćali račune na vreme i imaju dugovanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << moći će da ih plate na 24 rate.

Mislili smo i na one koji su ranije potpisali ugovore o otplati na rate i sada im nudimo mogućnost reprograma za ostatak duga. A za korisnike koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad predvideli smo mogućnost otplate duga na 60 rata - navela je Ivković.

Preko Objedinjene naplate građani Niša plaćaju račune za grejanje, odlaganje smeća, vodu, kanalizaciju i održavanje zgrada.

Direktorka Jelena Stojanović je pozvala sugrađane koji te obaveze nisu plaćali na vreme da se prijave za akciju reprograma u sedištu preduzeća, u Ulici Nade Tomić, a to će moći da učine od 1. maja do 30. juna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.