I niška Objedinjena naplata kupuje novi službeni automobil za skoro 18.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2023, 11:52

I niška "Objedinjena naplata" kupuje novi službeni automobil za skoro 18.000 evra

Skoro 18.000 evra niška Objedinjena naplata platiće novi službeni automobil, za koji, između ostalog, zahtevaju da bude beo, proizveden ove godine, sa zatamnjenim zadnjim staklima, sistemom za prepoznavanje pešaka i biciklista i sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Od opreme traže i sistem kontrole stabilnosti vozila, ABS sistem, sisteme za praćenje kolovozne trake sa automatskim usmeravanjem, za automatsko kočenje kod mogućeg sudara, za automatsko prebacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dugih i kratkih svetala, za pomoć kretanju na uzbrdici i za automatski rad brisača.

Zahtevaju i adaptivni tempomat, kameru za vožnju u rikverc, prednja svetla za maglu, elektro podesive i grejane spoljne retrovizore, elektro podizače prednjih i zadnjih stakala, klima uređaj, aluminijumske felne, Blutetooth i USB priključak.

Iz Objedinjene naplate traže da vozilo bude sa EURO 6 motorom na benzin, petoro vrata, belom karoserijom, radne zapremine od 1.100 do 1.600 kubika, maksimalne snage 90 kilovati, dužine vozila najviše 4.100 milimetara i visine do 1.500 milimetara, međuosovinskog rastojanja najmanje 2.560 milimetara i zapremine prtljažnika 280 litara.

Procenjena vrednost je 2.100.000 dinara, što je oko 17.900 evra. Rok za podnošenje prijava na tenderu je 18. decembar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.